Confiats per tornar a tombar un Goliath

  0
  1213_JOV_BAS (10)(1).JPG

  14/12/2013
  El Baskonia és el 3r rival d'Eurolliga que visitarà l'Olímpic

  Aquest cop si. Això és el que pensa el vestidor del FIATC Joventut de cara al partit d’aquest diumenge contra el Baskonia, el 3r rival d’Eurolliga que visitarà l’Olímpic.

  Abans, Barça i Unicaja havien aconseguit escapar amb victòria després de dos extraordinaris partits dels verd-i-negres. Aquest cop però, tot i que els de Maldonado estan sent més irregulars que quan van venir els altres dos Goliaths, els jugadors confien plenament en les seves possibilitats per repetir una gesta com la de l’any passat contra el conjunt vitorià (89 a 79).

  Des de les paraules de Miralles just quan va acabar el partit de Valladolid, passant per les intervencions de Vives i Ventura aquesta setmana i les declaracions de un sempre prudent Maldonado, tots ells confien en més o menys possibilitats en la victòria.

  El tècnic no ha escatimat elogis per un equip que “tenen gent gran, qualitat i estan sent molt sòlids a domicili”, però pensa que l’equip aspira a “arribar a un final igualat amb opcions i amb el públic a favor guanyar el partit”.

  Maldonado també s’ha referit al debat de les últimes setmanes sobre perquè l’equip perd rendes a la 2a meitat. Després del matx contra el Fuenlabrada, Miralles va dir que potser l’equip havia de saber jugar d’una altre manera per administrar un avantatge, però a Valladolid els verd-i-negres van especular i Vives va admetre l’error. Maldonado addueix més mentalitat guanyadora quan les coses no van bé: “quan perdem una mica de iniciativa i ens estan fent un parcial, no podem perdre el nivell defensiu ni passar la pista caminant”, ha sentenciat.