La FCBQ estrena aplicacio per a mòbil

  0

  13/12/2013
  L'aplicació permet consultar amb molta més facilitat tots els continguts del web

  L'aplicació per a mòbils del Bàsquet Català de l'FCBQ veu la llum amb l'objectiu de facilitar, als seus usuaris i a tots els afeccionats del Bàsquet Català, la informació que més els interessi.

  Amb aquesta aplicació es podran consultar tots els calendaris, horaris i partits; accedir i rebre directament les notícies del Bàsquet Català, dividides per categories i classificant-les personalment com a favorites en el vostre dispositiu; escollir quines són les vostres preferències informatives i un llarg etcètera.

  Tanmateix, els usuaris podran marcar els clubs, els equips o les competicions preferides destacant-los de la resta; rebent notificacions amb els resultats que es produeixin durant el cap de setmana tan aviat com es disposi d'ells, oficialment; i poder consultar les classificacions de cada grup i jornada.

  El cost de l'aplicació és de 2,49 euros, uns diners que serviran per sufragar el desenvolupament de l'aplicació i el seu manteniment. Amb aquesta aportació serà possible donar la informació en temps real i evitar, així, que sigueu vosaltres qui l’hagi d’anar a cercar.

  L’aplicació és, per fi, una realitat, després del desenvolupament d'un model de negoci innovador que va iniciar-se fa any i mig, amb un concurs d’aplicacions on es varen presentar 20 candidatures. Els guanyadors d'aquest concurs obert a empreses i persones físiques, són els que finalment han dut a terme el projecte, desenvolupant l’aplicació que ara posem a la vostra disposició.

  En aquests moments, l'aplicació de l'FCBQ només està disponible per Android però esperem que en un breu termini de temps també ho estigui per iPhone.