Continua la línia ascendent del júnior (103-62)

  0
  40
  MG_7468.jpg

  19/01/2015 – L’equip d’Adrià Alonso derrota al Manresa i allarga el seu bon moment després de créixer al Next Generation Tournament de l’Hospitalet.

   

  El FIATC Joventut va sortir reforçat d’Hospi. Jugar contra rivals d’altíssim nivell va exigir que l’equip donés un extra, circumstància que ha servit per començar a assentar les bases d’un progrés que ja es va fer efectiu a la pista del Sant Josep (63-83).

   

  El passat diumenge a l’Olímpic, la Penya va completar 40 minuts sòlids contra un Manresa que encara no pot comptar amb un dels seus referents, l’aler Guillem Jou. Després d’un primer quart igualat (23-18), l’agressivitat defensiva de l’equip d’Adrià Alonso es començaria a imposar.

   

  El FIATC Joventut va passar per sobre del Manresa en totes les facetes del joc. El rebot i la defensa van ser verd-i-negres, igual que la gestió dels contraatacs. Jugant a camp obert i mostrant-se molt encertats des del triple, els jugadors de la Penya van aconseguir una renda favorable de 24 punts.

   

  Guanyar per una diferència tan gran va provocar uns instants de relaxació durant el tercer període, però l’equip va ser capaç de tornar a la dinàmica del segon quart durant els darrers deu minuts. Amb les línies defensives cada cop més a munt, el Manresa es veuria ofegat i la diferència per la Penya va anar pujant fins al 103 a 62 final (103-62).

   

  Matt Haarms va tancar el partit amb dobles figures, mentre que Terrence Bieshaar va saber ocupar amb garanties lloc d’un Óscar Amo limitat per les faltes personals. Com gairebé sempre, Xabi López i Albert Real també van aconseguir bons números individuals.

   

  Aquest resultat situa al FIATC Joventut al capdavant de la classificació (2/0), després de les dues jornades inicials de la segona fase de la lliga. Dissabte vinent a la pista de l’Hospitalet (18:30h), el conjunt verd-i-negre haurà d’afrontar un dels compromisos més difícils del calendari.

   

  A territori riberenc hi podria debutar la nova incorporació del júnior de la Penya, l’exterior Diamond Onwuka (1997). A la CBA Academy, on jugava fins fa poc, actuava com a base, però a la Penya tindrà un ventall més ampli d’opcions per tota la línia exterior. Onwuka, resident a Mataró, frega els dos metres (1.97), compta amb un físic imponent i és un gran defensor.