Un altre derbi emocionant a La Plana

0
    29

19/1/2015.- Emoció i espectacle en el Círcol-Natzaret, inspiració ofensiva del Sant Josep i tercera victòria consecutiva de la Minguella, en una bona jornada per tancar la primera volta a Copa.

Igualtat fins el final

Círcol i Natzaret venien de perdre de 25 punts i van aprofitar el derbi a La Plana per reivindicar-se.

Els locals van dominar el primer quart. Amb el control del rebot, els contraatacs i les assistències d’Andreu Lladó  (15 punts, 8 assistències i 28 de valoració) van marxar de 12 punts (25-13).

El Natzaret estava jugant bé, però faltava l’encert que va aparèixer al segon quart. També va millorar la defensa amb variants que els van permetre acostar-se al marcador. Però al moment de posar-se per davant, el Círcol torna a obrir una escletxa amb dos contraatacs (44-39).

A la represa, el Sant Andreu es va posar per davant, però el Círcol va reaccionar per tornar controlar el partit i guanyar de 8 punts després d’una tècnica i una antiesportiva del Natzaret. Al tercer quart, 60-54.

De nou, un derbi a La Plana va ser sinònim d’espectacle amb emocions i triples, i els tres de Quim Forteza (20 punts) van ser decisius pel Círcol.

A 2 minuts del final, un gran triple de Riera va empatar el partit. I a la jugada següent un triple des de 7 metres de Quim Forteza va fer esclatar La Plana. 5 punts consecutius de Temprano van trencar el partit, tot i que el Sant Andreu ho va intentar fins el final.

El Círcol acaba la primera volta en una meritòria quarta posició. Diumenge 17.45 tornen a jugar a casa contra l’Esparreguera.

El Sant Andreu acaba la primera volta penúltim però demostrant que si està al 100% pot competir amb qualsevol equip. L’equip va deixar una bona imatge a La Plana i va arribar als 75 punts, quan als últims partits no arribava als 50. El proper diumenge 17.30, tercer derbi consecutiu a Sant Josep.

Inspiració ofensiva del Sant Josep

Un Sant Josep que ha sumat una victòria de nivell contra el Ramon Llull, un equip que arribava cinquè.

Però els parroquials van sortir molt concentrats, sobretot en defensa. Això els va permetre controlar el potent joc interior dels visitants.

El Sant Josep va controlar el partit de principi a fi, amb avantatges que van arribar als 18 punts.

Ni la pressió ni la zona que va intentar el Ramon Llull van poder amb la inspiració del Sant Josep, que va guanyar 84-63.

Xavi González amb 30 punts, Arimont amb 18 i Borja amb 13 van ser els anotadors més destacats en una victòria important.

El proper diumenge 17.30h, derbi a casa contra el Natzaret en el primer partit de la segona volta.

Tercera victòria consecutiva de la Minguella

El partit va començar amb domini de L’Esparreguera, amb accions d’1×1 que castigaven una defensa de la Minguella molt tova. Però l’equip va reaccionar i va acabar el primer quart per davant (22-21).

Al segon quart, els blaus van agafar els primers avantatges amb una millor defensa que, a més d’aturar l’encert visitant, els va permetre transicions ràpides per marxar al descans (42-36).

Al tercer quart, va tornar a faltar intensitat i es van encaixar 20 punts en aquest període, amb moltes protestes cap els arbitres fruit de la impotència. Tot i així, la Minguella seguia dominant (62-56).

L’Esparreguera va plantejar una defensa en zona per apropar-se al marcador. Però la Minguella, jugant amb paciència i sense precipitacions va mantenir el control del partit i va sentenciar amb dos triples i una cistella fàcil fins el 85-72 final.

Bartu amb 17 punts i Valle amb 14 van ser els més destacats dels blaus.

La Minguella acaba la primera volta en setena posició. Dissabte a les 19.15 a torna a jugar a Casagemes contra l’Horta, una bona oportunitat de sumar contra el cuer del grup.