Contra el Llevant, sense el golejador Abraham

    0
    cfbadalona.jpg

    22/11/2013 – El CF Badalona visita aquest dissabte 23 el camp del Llevant B (16.30 h) amb absències de pes. La baixa més destacada és la del davanter Abraham, màxim golejador escapulat (6 dianes), que està sancionat després de veure la cinquena tarjeta groga del curs contra el Llagostera. Una absència que agreuja un dels dèficits del conjunt escapulat aquesta temporada  com és la manca de gol. Tampoc no viatja per acumulació de targetes el defensa David Bermudo, mentre que Joaquín, amb molèsties al genoll, també es perdrà el matx. Per acabar-ho d’adobar, Puigdollers  arrossega molèsties físiques i la seva participació és dubtosa.

    “Tenim moltes baixes, però és el que toca i ens hem de sobreposar. És evident que Abraham té una gran importància per l’equip en l’aspecte ofensiu, però no el tenim i entre tots haurem de suplir la seva absència”. El tècnic Piti Belmonte confía en la capacitat de resposta de l’equip i incideix en mantenir la bona línea de joc dels darrers partits: “Està clar que ara mateix canviaríem jugar bé per obtenir resultats, però ens hem de quedar amb el joc i tot el que vam fer bé contra el Llagostera. No hem de deixar que no aconseguir punts ens enfonsi anímicament, i hem incidit en això tota la semana”. Del rival, el Llevant B, el tècnic escapulat creu que té plantilla per estar més amunt en la classificació: “En aquesta primera part de la lliga han estat allà lluitant amb nosaltres en la zona delicada, però ara han agafat una bona ratxa.  És sorprenent, pels jugadors que tenen, que estiguin en aquesta situació  i serà un partit molt complicat”.

    El Llevant B és 15è a la classificació amb 15 punts, però ve de sumar 7 dels últims 9 punts en joc. Tot i això, són l’equip més golejat del curs (27 gols encaixats) i també tenen baixes significatives, com la del porter titular Leandro, que va ser expulsat en la darrera jornada al camp de l’Olot i no podrá jugar contra els escapulats. Una absència a aprofitar malgrat que Abraham no hi sigui. El davanter escapulat, però ,confía plenament en els seus companys: “És un dels partits més importants de la temporada i estic convençut que l’equip respondrà perfectament i donarà la cara”.