Convocada la cadena humana contra l’explotació sexual i el tràfic de persones

  0
  63
  cadena humana.jpg

  21/09/2017 – Serà aquest divendres 22 de setembre, a les 18h, des del Pont del Petroli fins a la plaça de la Vila.

  La Federació de Dones de Badalona es va reunir el passat 6 de setembre al Centre Cívic Can Pepus per organitzar i preparar el nou curs que enceten amb les activitats que organitzen anualment a la ciutat, com així la cadena humana per commemorar el Dia Internacional contra l'Explotació Sexual i el Tràfic de Persones, que tindrà cita aquest divendres 22 de setembre.

   

  Com ja és habitual, l'acte s'ha convocat a les 6 de la tarda, davant del Pont del Petroli, on centenars de persones, entre els quals, representants de les vocalies de dones de les entitats badalonines, s'uniran les mans formant una cadena, que anirà encapçalada amb el lema 'Que el nostre cos no sigui el negoci de ningú'. A partir d'aquí, començarà una marxa que recorrerà el passeig Marítim i el carrer del Mar fins a arribar a la plaça de la Vila, on es tornaran a lligar les mans per finalitzar amb la lectura del manifest d'enguany i algunes frases contra l'explotació sexual i el tràfic de persones que es viu arreu del món.

   

  La Federació de Dones demana als participants assistir a l'esdeveniment amb una samarreta blanca i, si és possible, col·laborar amb productes no peribles amb la recollida solidària d'aliments.

   

  El Dia Internacional contra l'Explotació Sexual i el Tràfic de Persones va ser instaurat l'any 1999 a  Bangladesh, i segons les Nacions Unides, s'estima que entre 4 i 5 milions de persones són venudes anualment, el 80% per la seva explotació sexual, mentre que 700.000 dones i nens són introduïdes al marcat sexual.