Convocada vaga de neteja per als principals dies de les Festes de Maig

  0
  neteja.jpg

  24/04/2017 – El Comitè d'Empresa de Fomento de Construcciones i Contratas impulsa una aturada del servei de recollida de residus i neteja dels carrers els dies 9, 10 i 11 de maig.

  El comitè d'empresa de l'empresa Fomento de Construcciones y Contratas, que presta a Badalona la neteja viària i la recollida de residus, ha convocat aquests dies una vaga de tres jornades que coincidiria amb els principals dies de les Festes de Maig, inclosa la Cremada del Dimoni: 9, 10 i 11.

   

  Els motius de la protesta és reclamar que s'apliqui el percentatge d'increment salarial acordat i denunciar “el bloqueig de la negociació del conveni co·lectiu a l'empresa”, que a dia d'avui ocupa en aquest servei a Badalona uns 300 treballadors. Els sindicats asseguren que l'empresa no vol pagar els augments negociats.

   

  El govern municipal ha expressat el seu suport “a les reivindicacions dels representants del personal” i ha demanat a l'empresa que “s’assegui a negociar per tal d’arribar a acords positius que desencallin l’actual conflicte”.

   

  El regidor d’Espais Públics i Mobilitat, Francesc Duran, ha parlat amb representants del comitè d’empresa, de CCOO,  d’UGT, i de la pròpia empresa, i es reunirà aquest dilluns 24 d’abril amb el comitè d’empresa de FCC per tal de conèixer de primera mà els detalls de la situació actual i mostrar-los el suport del govern.