Copa RFEF: derrota en un duel amb pocs titulars

0
    23
    IMG_3330.JPG

22/02/2017 – Ensopegada en l'anada de la semifinal de la copa Federació. El Badalona cau a casa, tot i avançar-se en el marcador davant el Fuenlabrada, que va jugar l'última mitja hora amb un home menys.

El partit va suposar un joc d'equilibris en les alineacions dels dos equips, que lluiten en els seus grups de segona B per classificar-se en la zona de play off. Ni Manolo González, ni el tècnic del conjunt madrileny, Antonio Calderón, van arriscar-se a fer jugar els seus millors onzes. En el Badalona, Iván Agudo, Fran Grima i Bruno Vinicius van quedar-se a la graderia, mentre que Víctor García i Morales no van sortir de la banqueta, Aleix Coch i Moyano van jugar mitja part cadascun i Toni Lao i Indiano van ser substituïts en els primers minuts de la segona part.

Sergio Maestre, rematant de cap a la xarxa una centrada de falta de Carlos Calvo, va obrir el marcador a la mitja hora de joc. Poc després, però, Velasco va batre Arellano amb un xut des de fora de l'àrea. En el tram final de la primera part, Gerard Oliva va desaprofitar una clara oportunitat i, cinc minuts després de la represa, Cristòbal va posar l'1-2 definitiu amb un altre xut llunyà. Tot i que, quan s'havia disputat un quart d'hora de la segona part, Luis Milla va veure la segona targeta groga, el Badalona no va aprofitar la superioritat numèrica ni tan sols per empatar. Dimecres vinent, 1 de març, a les 17 hores, l'equip escapulat mirarà de remuntar l'eliminatòria a l'estadi Fernando Torres de Fuenlabrada.