Correos portarà menjar al personal sanitari de Can Ruti

  0

  Treballadors i treballadores de Correus de Mataró han començat a portar menjar a l’Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti), Institut Guttmann i Rafael Hoteles unint-se així a #Food4Heroes, la iniciativa altruista i solidària sorgida dels restauradors per a facilitar menjar al personal dels centres sanitaris.

  Ahir, carteres i carters voluntaris de l’empresa postal pública a Mataró van començar a col·laborar amb la plataforma que va posar en marxa el passat 16 de març el grup de restauració Grosso Napoletano a Madrid. A ella de seguida es van unir diferents establiments hostalers i avui dia compta ja amb més de 75 restaurants adherits en tota Espanya.

  #Food4Heroes Maresme és una plataforma que funciona de manera molt senzilla. Els professionals de la restauració que vulguin contactar amb ells per a indicar amb quin producte i amb quina quantitat del mateix poden col·laborar, ho poden fer a través de instagram en @gabrielagalofre i @natural_restaurant de #Food4Heroes i els indicaran els passos a seguir. Els voluntaris de Correus passen pel local a recollir el menjar i posteriorment la porten als hospitals, normalment a les portes d’urgències on els propis sanitaris surten a recollir els aliments, respectant les màximes mesures preventives establertes pels protocols sanitaris.

  La idea és que aquesta iniciativa es vagi estenent per tot el país i que cada vegada siguin més els restaurants adherits a la plataforma #Food4Heroes i Correus ampliarà la seva col·laboració a totes elles.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí