La Cultural, un grup d’amics que s’aferra a la permanència a Primera

  0
  82

  De Tercera Catalana a Segona, i de Segona a Primera. Aquest ha estat el camí transcorregut per part de la Cultural de Jaume Gabaldà en dues temporades. Una colla d’amics – amb els seus retocs a la pista – que aquesta temporada ha debutat a Primera Catalana. Un nivell exigent però que va arrencar d’allò més bé: 4 victòries i 4 derrotes en les primeres 8 jornades de Lliga.

  Tot i això, el vestidor sempre ha tocat de peus a terra des de l’inici, conscient de la seva etiqueta de ‘Ventafocs’.”Els ànims a l’estiu no els teníem del tot positius. Hi havia molts dubtes per saber com podríem adaptar-nos a una categoria tan exigent com és Primera Catalana. Manteníem el mateix bloc de Segona però vam començar força bé la temporada. Érem conscients que èrem candidats a baixar o a disputar el playout. Qualsevol equip que assoleix l’ascens té aquest imput al cap, reconeix el tècnic badaloní.

  Arrossegar un bloc que ja es coneixia des de fa diverses temporades és un punt a favor que valora Gabaldà. “El nostre bloc estava molt motivat i mai he perdut el primer partit de Lliga. El nostre ritme a l’inici era molt alt i els automatismes ja els tenien els jugadors”, assegura.

  Tot i així, després de sumar les primeres quatre victòries, la Cultural va patir una davallada de quatre mesos sense conèixer el triomf i baixant posicions fins a la zona vermella de la classificació.Com ha viscut l’equip els darrers mesos?”Aquesta temporada vam començar guanyant partits però tot i això no gaudíem de la competició. Hi havia molta tensió entre els jugadors, malgrat enllaçar diverses victòries. De mica en mica això es va fer més gran i el vincle no era del tot positiu”, afegeix. “Som un equip tan imprevisible que aquestes setmanes sense competició seran positives”.

  Un cicle de cinc temporades que, ara com ara, no se sap si finalitzarà aquest curs o es renovarà a partir del curs vinent, quan torni la competició.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí