Cotonifici i Círcol es retroben

  0
  Captura de pantalla 2016-04-14 a las 16.54.34.png

  14/04/2016.- El mític patrocinador tornarà a la samarreta del primer equip del Círcol per celebrar el 75 aniversari de la secció de bàsquet. Pel Círcol “es una noticia molt important i ens fa molta il·lusió que visquem els diferents actes tots plegats”.

   

  El Cotonifici ja forma part de l’imaginari col.lectiu del bàsquet badaloní. Als anys 70 i amb el Círcol a primera divisió, el “Coto” va decidir patrocinar l’equip. De la mà d’un jove entrenador anomenat Aíto García Reneses  va arribar tota una renovació del bàsquet i de la manera d’entendre la competició.

   

  El 3 alt, les rutines d’escalfament o  el joc ràpic i intens van convertir l’equip de Badalona en un referent, i fins i tot, va arribar a unes semifinals de la Copa Korac. El mateix Aíto va descriure aquesta etapa com “el somni d’una nit d’estiu que va durar 10 anys”, al programa Fem Bàsquet de Ràdio B.

   

  Per això és tan important pel Círcol recuperar el mític patrocinador en el 75è aniversari de la secció de bàsquet: “és una notícia molt important per a la secció i l'entitat i ens fa molta il·lusió que visquem els diferents actes tots plegats, perquè el Círcol som tots i cada un dels que hi formem part”.

   

  Tots els simpatitzants del Cotonifici estan convidats a un vermut aquest diissabte al migdia a l’stand de Cotinifici de la fira immobiliària de La Rambla. I diumenge a La Plana a les 17.30h, abans del partit del sènior, es farà la presentació de la samarreta amb la presència de d’ex-jugadors i ex-entrenadors de la secció. També es sortejarà una samarreta entre els assistents.