Aspanin presenta el llibre ‘Nina i els aspanens’ amb motiu del seu 50è aniversari

  0
  49
  Nina i aspanens.jpg

  14/04/2016 – El Círcol Catòlic acull la presentació del llibre aquest divendres 15 d'abril a les 19h amb la presència de l'autor badaloní Quim Morales i la il·lustradora Georgina Gonzàlez.

  Enguany l'entitat que treballa per defensar els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual, Aspanin, està d'aniversari, ja que celebra 50 anys.

   

  Per aquest motiu, entre altres activitats que engloben l'aniversari, aquest divendres 15 d'abril, a les 19 hores, el Círcol Catòlic acull la presentació del llibre 'Nina i els aspanens', que anirà a càrrec de l'autor Quim Morales i la il·lustradora Georgina Gonzàlez.

   

  L'objectiu d'Aspanin amb aquest llibre és aconseguir educar en la inclusió a través de la lectura que facilita la pedagogia des de la infància. A més a més, els voluntaris i professionals que hi treballen desitgen que la història de la 'Nina i els aspenens' pugui servir de punt de partida per "parlar obertament de la discapacitat, sobretot amb els més petits, i poder transmetre la problemàtica sense por" i al mateix temps, "donar la visió positiva de què, lluny de ser un obstacle, la comprensió de la discapacitat pot enriquir les relacions i vivències de tots nosaltres".

   

  Quim Morales és un periodista i guionista badaloní que actualment dirigeix i presenta un programa radiofònic a RAC1 i, a la vegada, escriu al diari Ara i a la revista UnBreak. També ha treballat en altres mitjans de comunicació com TV3, Televisió Espanyola i Cadena SER, entre altres. En la seva trajectòria com a guionista ha publicat les obres 'Com ser un bon català' i 'En Quarentena'.

   

  Aspanin és una associació formada per persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, que des de l'any 1966 realitza tasques d'atenció i orientació a més de 80 persones i professionals vinculades en aquest món amb assessorament social, jurídic, psicològic, atenció a la salut efectiva i sexual, i servei d'acompanyament, entre altres. I tot això, amb l'objectiu de crear i millorar els serveis, tant de titularitat pròpia com aliena.