Creu Roja dedicarà la meitat de la quota de nous socis a menjador escolar de nens

  0
  56

  19/11/2012 – L'entitat inicia una nova campanya de recaptació de socis amb l'objectiu de poder becar més de 500 famílies amb un 50% o 100% del cost del menjador escolar dels fills i filles.

  La Creu Roja ha posat en marxa la setena edició de la campanya Zona Creu Roja, una iniciativa anual que pretén promoure la captació de socis i sòcies. La campanya, que es desenvolupa entre octubre i desembre, té per primera vegada un objectiu finalista, ja que el 55% de la quota dels nous socis es destinarà durant un any a un programa per ajudar a cobrir la quota del menjador escolar de menors en situació de vulnerabilitat.

   

  El Programa d’emergència de suport a l’alimentació infantil, impulsat per la Creu Roja i Càritas, cobrirà el 50% del cost del menjador escolar de prop de 500 infants d’arreu de Catalunya durant tot el curs escolar, tot i que, en casos excepcionals, se’n finançarà el 100%. Aquest projecte està finançat principalment per fons recollits per la Marató per la Pobresa de TV3, però tant la Creu Roja com Càritas també hi destinen fons propis, com els que representarà la campanya Zona CR.

   

  Al Barcelonès Nord, la partida inicial donarà suport a una desena de famílies, nombre que, asseguren des de Creu Roja, anirà augmentant segons avanci la campanya de recaptació de socis.