Cruz fa història amb el Nadezhda: ja és a la Final Four (70-73)

  0
  {0B93B21F-0132-465F-BC08-40C1BAF14EF1}flexible.jpg

  12/03/2016 – La jugadora badalonina continua complint somnis, sent peça clau per impulsar l’equip d’Orenburg fins a la seva primera final a quatre de l’Eurolliga.

   

  Després de guanyar el seu primer anell de la WNBA, Anna Cruz marxaria cap a Rússia amb un objectiu ben clar: repetir a Ourenburg els èxits viscuts amb les Minnesota Lynx.

   

  Ahir al vespre, a la localitat de Kursk, l’exterior de Badalona veuria complert un somni més en la seva exitosa trajectòria. El Nadezhda guanyaria el segon punt de la sèrie de quarts de final de l’Eurolliga, sumant un triomf que el classifica per la primera Final Four de la seva història.

   

  Cruz, que ja va disputar una final de l’Eurolliga amb Rivas caient davant el Ros Casares (52-65), comença a estar en disposició de pugnar per un nou títol continental.

   

  El partit jugat contra el Dynamo Kursk tindria un final dramàtic. Les alternatives en el marcador serien la tònica del primer (19-16), del segon (35-39) i del tercer quart (56-52), ja que els dos conjunts tindrien la capacitat de recuperar-se de diversos parcials en contra.

   

  El Dynamo semblaria poder trencar l’encontre després de situar-se set punts per sobre (62-55), però l’aparició de Robinson i Bonner faria que el Nadezhda s’agafés al partit (62-62).

   

  Al final, tot es decidiria en un final d’infart en el qual Anna Cruz hauria de convertir un tir lliure important (70-72). A sis segons per la conclusió, una pèrdua inexplicable de Harding duria a la línia de tirs lliures a McBride, qui acabaria de certificar el 0 a 2 del Nadezhda (70-73).

   

  El bloc de Roberto Íñiguez fregaria el 60% d’encert en tirs de dos (25/42) i estaria liderat per la tripleta formada per Bonner (21 punts, 8 rebots i 5 assistències), Robinson (17 punts i 15 captures) i Anoikina (18 punts).

   

  Anna Cruz, per la seva part, aportaria 5 punts, 3 rebots i 6 assistències en els 28 minuts que estaria sobre el parquet. La jugadora de Badalona vol continuar fent història a l’Eurolliga. Per aconseguir-ho, cal superar el Fenerbahçe, últim escull per ser a la final.