El líder no perdona

0
    26

12/03/2016 – Derrota a casa del Vila-real B per un resultat excessiu. El Badalona cau amb el cap ben alt i ja espera el Lleida, que visitarà diumenge que ve Montigalà.

Abans que Anton Shvets encetés el marcador rematant una centrada de Pedraza, el Vila-real B ja havia avisat en dues accions clares d'atac. El 2-0 va arribar quan encara no s'havia jugat mitja hora, en una rematada de Carlos Martínez. Massa càstig per a un Badalona que, abans del descans, va merèixer retallar les diferències.

Després del descans, novament, els groguets van ser més efectius que els escapulats i, així, van sentenciar el duel a manca de deu minuts, en un xut creuat d'Iván Alejo.

Fitxa técnica

Villarreal B: Aitor; Edgar Ié, Marcos Mauro, Javi Ramírez, Carlos Julio; Leo Suárez (Iván Alejo, m. 73), Anton Shvets, Larrea (Ramiro, m. 40), Alfonso (Mario, m. 79); Fran Sol y Carlos Martínez.

Badalona: Marc Vito; Akrong, Fran Grima, Amantini, Carroza; Sergio Maestre, Morgado (Olmeda, m. 79), Toni Lao, Serrano (Sekou, m. 63), Eugeni (Josemi Perona, m. 46) y Óscar Muñoz.

Gols: 1-0. Min. 11: Anton Shvets. 2-0. Min. 24: Carlos Martínez. 3-0. Min. 81: Iván Alejo.

Àrbitre: López Fernández-Montes. Va ensenyar targeta groga al local Edgar Ié i als escapulats Carroza y Toni Lao.