Dalt la Vila acull la 36a Fira de l’Arrop

  0
  58
  Fira Arrop.jpg

  13/05/2016 – Aquest diumenge 15 de maig al barri de Dalt la Vila s'instal·laran un centenar de parades amb productes variats d'arreu del país.

  En el marc de les Festes de Maig, l'Associació de Veïns de Dalt la Vila organitza aquest diumenge 15 de maig, durant tot el dia, la consolidada Fira de l'Arrop que enguany arriba a la 36a edició.

   

  La fira, que s'ubicarà als carrers del Temple i de Germà Bernabé i a la plaça Constitució, va néixer l'any 1980 amb l'objectiu d'atraure els badalonins i badalonines al desconegut barri històric de Dalt la Vila. Perquè fos similar a la Fira de Sant Ponç de Barcelona, l'associació va decidir posar-li el nom d'arrop, un nom que fa referència al resultat final després de fer bullir el most del raïm fins que pren la consistència d'un xarop espès.

   

  Amb el pas dels anys la Fira de l'Arrop ha anat evolucionant cap a una mostra multisectorial i compta actualment amb un centenar de parades que aquest diumenge oferiran productes variats, com herbes medicinals, fruites confitades, mel i productes ecològics, entre d'altres; molts d'ells de petits productors d'arreu del país.

   

  Fira Vila d'Arts

   

  D'altra banda, el mateix diumenge d'11 a 20 hores, la plaça Pau Casals acollirà la Fira Vila d'Arts 2016, organitzada per diversos artistes badalonins i amb la col·laboració de l'AV de Dalt la Vila, on s'oferiran dissenys, dibuixos, pintures, arts florals i escultures, entre altres productes, fets a mà pels mateixos creadors i, a més a més, música en directe i lectura de poemes.