Alarma veïnal a Bufalà per tres atropellaments en pocs dies a Martí Pujol

  0
  54
  bufala marti pujol.jpg

  13/05/2016 – Els veïns avisan que l'avinguda Martí Pujol s’ha convertit en una mena d’autopista sense llei i reclamen mesures des de fa temps.

  Tres atropellaments en pocs dies, un d’ells mortal, han fet aixecar totes les alarmes a Bufalà. Els veïns fa temps que reconeixen que l’Avinguda Martí Pujol s’ha convertit en una mena d’autopista sense llei. Els conductors no respecten el passos de vianants i tampoc el semàfor a tocar amb Ca l’Andal, que només es posa en vermell si un vianant pren un botó.

   

  Al pas de vianants situat davant del parc de Can Barriga, la situació es pitjor perquè molts cotxes no paren i han de ser els propis vianants que obliguen moltes vegades als conductors a reduir la velocitat.

   

  Fa temps, l’Ajuntament va instal·lar unes bandes rugoses per fer reduir la velocitat als conductors, però la mesura no ha servit de gaire. Algunes d’elles van ser retirades després que alguns veïns es queixessin del soroll que provocaven els vehicles durant la nit quan creuaven les bandes rugoses.

   

  Ara després dels darrers accidents, un d’ells amb una dona de 88 anys morta, l’Associació de Bufalà ha decidit passar a l’acció. El passat cap de setmana van penjar una pancarta reclamant a l’Ajuntament mesures urgents per reduir la velocitat en aquesta via. Des del govern local, i a través d’unes declaracions a TV3, han explicat que s’està estudiant instal·lar algun tipus de radar per controlar la velocitat, o passos de vianants elevats. Les  mateixes fonts municipals han “al·legat” motius econòmics per tirar endavant aquestes mesures dissuasòries.

   

  Els veïns també reclamen l’ordenament del trànsit al tram de l’avinguda Martí Pujol, a tocar amb l’autopista i Ca l’Andal. En aquest punt, on els cotxes aparquen a qualsevol racó, fa temps que es reivindica un pas de vianants per travessar tot el sector. 

   

  Atropellament mortal d’una dona de 88 anys

   

  La polèmica, tot i estar latent des de fa temps, ha despertat amb força aquesta setmana després que una dona de 88 anys morís la passada Setmana. Veïna de Badalona, la víctima va ser atropellada per un turisme, el dimecres 4 de maig abans de migdia. Els fets van ocórrer a l’avinguda Martí Pujol, a l’alçada del número 335. El malaurat incident va causar la segona víctima mortal en accident de trànsit dins el nucli urbà de Badalona en el que portem de 2016.

   

  Tot i que aquest va ser el més greu, els darrers dies s’han produït dos atropellaments més, amb conseqüències menys fatídiques, per fortuna. En qualsevol cas i independentment del resultat final, els accidents han encès les alarmes veïnals.