Dalt la Vila s’oposa a la reordenació de Can Casas

  0
  19

  La presentació al següent ple municipal del Pla General Metropolità per a la re-
  urbanització de la zona al voltant de la illa de Can Casas ha provocat que l’Associació de Veïns i Veïnes de Dalt la Vila emeti un comunicat demanant a tots els grups municipals el seu vot negatiu a aquesta proposta. El motiu, segons el veïnat, és que aquesta reordenació de l’espai constitueix una amenaça per al patrimoni i caràcter del barri. “El pla d’obrir una zona verda per a ús públic perd tot el sentit si es limita a una sèrie de racons sobrants entre les construccions previstes”, exposa en aquest comunicat l’Associació, posant un exemple dels motius de l’oposició.

  El PGM respon a una permuta entre els propietaris i l’Ajuntament que permetrà la construcció de diversos edificis residencials. Per això, es preveu l’enderroc de la casa de la Creu Roja al carrer de Barcelona, un dels pocs accessos amb fisonomia de casc antic. Titllen la proposta, a més, de ser un “canvi de cromos entre propietaris i Ajuntament”.

  Per aquest motiu, es demana a tots els grups amb representació al ple que votin en contra d’aquesta proposta i que s’obri un procés participatiu pels interessos dels propietaris i el veïnat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí