Dani Miret: “A la Penya, els joves saben que el sacrifici que fan té sentit”

  0
  CM3DwFfUAAEBS6l.jpg

  09/09/2015 – El júnior del FIATC Joventut debuta a la lliga aquest cap de setmana, presentant moltes cares noves a la plantilla.

   

  Fent tàndem amb Javi Aparicio i Pep Moreno, Dani Miret agafa la banqueta del júnior del FIATC Joventut després de passar pel Cadet A. L’entrenador badaloní ja havia estat en aquest esglaó de l’escala formativa del club, fent d’ajudant de Paco Redondo. Ara, però, li toca assumir encara més responsabilitat.

   

  “Aquest any hem d’aconseguir una bona combinació de treball per seguir millorant. Tenim jugadors molt interessants pel futur”, advertia Dani Miret a aquest diari.

   

  L’entrenador de Badalona aterra al júnior verd-i-negre amb un objectiu clar: “hi ha d’haver implicació amb el grup per assolir els objectius individuals de cadascú”, assegurava.

   

  Segons Dani Miret, “pel jugador és important creure que té opcions reals d’arribar” a l’elit, fet que converteix el FIATC Joventut en un club amb caràcter diferencial. “Això és una de les coses bones que tenim aquí. Els joves saben que el sacrifici que fan té sentit”, reconeixia el tècnic.

   

  Enguany, la plantilla del júnior ha sofert bastants canvis. Només dos jugadors de la temporada passada – Nenad Dimitrijevic i Quim Salvans – continuen a l’equip.

   

  Al costat del base i de l’escorta, les arribades de l’interior Edu Garcia (Arenys Bàsquet) i del suec Vilgot Larsson completen el grup de jugadors de segon any que tindrà la plantilla verd-i-negra. Procedents del Cadet A, els exteriors Pol Molins, Pep Busquets i Pol Canovas, i els interiors Eric González i Alex Galán faran el salt, situació que també viurà el base Pedro Nunes, tot i ser encara cadet de segon any.

   

  Sobre les cares noves, Dani Miret es mostrava confiat amb el rendiment que oferiran. “Larsson és un tres amb bon físic, molt intens i atlètic. Tècnicament està bé i té ritme”, relatava en primer lloc. “L’Edu Garcia és un pivot versàtil. Ens donarà equilibri al quatre i al cinc”, afegia després.

   

  Finalment, la plantilla del júnior del FIATC Joventut queda tancada amb el pivot Charis Liounis (2.10m/1999). Dani Miret parla del grec com un projecte interessant. “Ve d’una tipologia de competició amb menys ritme. És un jugador de qualitat, llegeix bé el joc, pot tirar, continuar i canviar molts tirs. Quan s’adapti, crec que farà moltes coses”, afirmava el tècnic.

   

  Preparant ja el debut a la lliga contra l’Hospitalet del pròxim dissabte a l’Olímpic (17h), l’entrenador del júnior de la Penya té clar quin és el missatge que vol transmetre: “cal treballar i tenir paciència per anar construint el nostre caràcter com a grup”.