El CTT Badalona inicia temporada a Vic

  0
  60
  CTT Badalona.jpg

  09/09/2015 – 22 palistes del club badaloní participen amb bones sensaciones a l'Open Internacional de Tennis Taules, on Marina Bueno va ser finalista a l'aleví femení.

  El darrer cap de setmana es va celebrar la trentena edició de l'Open Internacional de Tennis de Taula de Vic, on una nodrida representació badalonina va començar la temporada. El Club Tennis Taula Badalona, amb un total de 22 palistes, va tornar a ser el club amb més participants de la competició, fet pel qual l'organització va tenir el detall de concedir quatre beques al club badaloní per participar en la temporada vinent.

   

  Pel que fa els resultats, els més destacats van ser Jordi Miranda, Marc Serra i Pere Navarro a la categoria absoluta, arribant a 1/16ens, 1/8ens i 1/4ts, respectivament. D'altra banda, Jordi Garcia va ser el millor a l'Open Català, arribant també a 1/8ens de finals.

   

  Els badalonins només van aconseguir podis a la categoria B, on van a parar els jugadors que no superen la fase de grups. Marina Bueno va ser finalista a l'aleví femení, tot i ser benjamina; Xavier Montàñez, tercer en infantil masculí; i Adrià Fernàndez, quart a l'absolut B, eliminant al badaloní Bocanegra a la ronda anterior.

   

  A un mes vista de començar les lligues regulars, el CTT Badalona ha valorat que els jugadors han iniciat la temporada 2015-2016 amb bones sensacions en aquesta primera prova oficial