Daniel Clark, una opció pel quatre

  0
  _69699672_danielclarkap.jpg

  22/07/2015 – El jugador britànic encaixaria dins del perfil d’interior amb capacitat per anotar de tres que tant ha funcionat al FIATC Joventut durant els últims anys.

   

  Ho avança Mundo Deportivo. El londinenc Daniel Clark és una de les opcions que estudia la Penya si ha de reforçar la posició d’aler pivot. El jugador britànic ha disputat l’última temporada a les files del Montakit Fuenlabrada, jugant un total de 34 partits.

   

  En el seu darrer any a la Lliga Endesa, Clark ha acreditat una mitjana de 8.4 punts, 4.5 rebots i un 8.1 de valoració (35% d’encert en triples) en 22 minuts a pista.

   

  L’aler pivot té 26 anys (2.10 metres) i des de categoria cadet es va formar a les files del Movistar Estudiantes. Daniel Clark, per tant, ocupa plaça de jugador de formació.

   

  Cal recordar que el FIATC Joventut conserva els drets ACB de Goran Suton, ja que l’aler pivot balcànic no ha rebut ofertes de cap club de la lliga després de ser inscrit dins del dret de tempteig.

   

  Caldrà veure si les pretensions econòmiques de Suton per renovar són abastables per la Penya, ja que tot dependrà de les ofertes de lligues estrangeres que disposi l’interior.