Belmonte renúncia a les proves de fons

  0
  81
  mireia-belmonte-renuncia-a-los-800-y-a-los-1500-libres.jpg

  22/07/2015 – La nedadora badalonina figura dins de la convocatòria oficial de la RFEN pel Mundial, tot i que ha descartat les proves dels 800 i els 1.500 metres lliures.

   

  La RFEN ha fet oficial la convocatòria de nedadors que han de viatjar a Rússia per participar al Mundial de Kazan. Mireia Belmonte, líder de la natació espanyola, ha estat inclosa dins del llistat de nedadors, tot i que encara no ha comunicat si participarà a la cita mundialista.

   

  A falta d’un últim examen mèdic, Belmonte ha decidit renunciar a dues de les proves del seu extens programa: els 800 i els 1.500 metres lliures. La federació ha exclòs la badalonina d’aquestes dues disciplines, ja que les proves de llarga distància són perjudicials per les malmeses espatlles de la doble subcampiona olímpica.

   

  Mireia Belmonte, que ja va renunciar als 5km d’aigües obertes, decidirà en els pròxims dies si competeix a Kazan. En la convocatòria oficial de la RFEN, la badalonina està inscrita en quatre disciplines: 200 estils, 200 papallona, 400 lliures i 400 estils.