Darrer cap de setmana per gaudir de la pista de gel Kinder

  0
  20
  IMG_8259.JPG

  09/01/2015 – La pista de patinatge tanca aquest cap de setmana després d'un mes sent un dels principals punts d'atracció lúdics de la ciutat.

  La pista de gel Kinder continua la seva exitosa estada a la plaça Pompeu Fabra, on va ser instal·lada i inaugurada el passat 5 de desembre. Milers de persones han passat per la pista i el seu entorn des de llavors, centenars i centenars de famílies han gaudit del patinatge i multitud d’escoles i entitats d’infants d’arreu de Badalona s’han apropat a passar una bona estona al mes pur estil nadalenc.

   

  Durant les setmanes de vacances la instal·lació no ha aturat la seva activitat. Ni molt menys. Lluny d’això, ha multiplicat les seves propostes lúdiques amb un Tió gegant que va presidir la pista de gel durant molts dies i que es va deixar picar per centenars de nens que es van endur una sorpresa a casa. No han faltat els inflables per als més petits, ni la fira amb paradetes de productes artesanals i regals nadalencs amb servei de bar inclòs. Tot plegat ha fet de la plaça Pompeu Fabra un dels punts d’atracció i animació més concorreguts de tota la ciutat les darreres setmanes.

   

  Aquells que hagin estat molt atabalats amb les festes familiars, les compres i el treball no s’han de preocupar, però. I és que la pista roman oberta fins a aquest diumenge. Badalonins, badalonines i persones de fora la ciutat tenen aquest cap de setmana la darrera oportunitat per gaudir del patinatge de gel a l’aire lliure. A més, tots aquells que s'apropin el diumenge tindran una sorpresa. Recordem que els horaris de la pista són de 10 del matí a 10 de la nit.