El Municipal de Llefià pren forma

  0
  DSC_0409 copia.JPG

  08/01/2015 – Els operaris segueixen treballant per acabar les obres de substitució i instal·lació de la gespa artificial, així com d’altres millores.

   

  A escassos dies de la seva estrena, les obres de remodelació del Municipal de Llefià entren en el seu tram final. La nova gespa artificial ja està instal·lada i ara els treballadors es dediquen a untar tot el terreny de joc amb el cautxú corresponent.

   

  A banda de la gespa, les obres de remodelació del camp també inclouen un nou sistema de reg i el condicionament de la instal·lació a la normativa sanitària actual.

   

  El plat fort que havia de servir d’estrena del ‘nou’ Municipal, el derbi d’aquest diumenge entre la Unificació Llefià i el Lloreda, s’ha hagut de suspendre a causa de la mort d’un dels entrenadors del futbol base del Lloreda.

   

  Tot i així, tots els equips del planter del Llefià que es reincorporin a la lliga com a locals ja podran jugar aquest cap de setmana sobre la nova gespa. Per tant, es preveu que no s’hagi d’ajornar cap més partit. A continuació adjuntem una galeria fotogràfica de l’estat actual del terreny de joc.