Darrer capítol competitiu però amb desenllaç ja conegut (2-1)

0
    28
    DSC07568.JPG

El Seagull es torna a quedar a les portes de Primera Divisió i cau per tercera vegada consecutiva a la promoció d'ascens a la Liga Iberdrola. La diferència econòmica entre les 'gavines' i la resta d'equips participants és la gran barrera per aconseguir l'anhelat ascens.

Les badalonines van competir en el partit de tornada a Madrid contra el CD Tacón però van caure per la mínima (2-1) en un matx amb millor imatge i resultat que a Badalona.

A Las Cárcavas, el duel va arrencar amb molta intensitat per part de les 'gavines'. Al minut 29 va arribar el 0-1 després d'una falta picada per Alba Gordo que va rematar de cap des del punt de penal Lara Rabal. L'actuació defensiva del Seagull va ser notable en accions com les de Queralt Gómez a l'hora de frenar Blanca Rubio. El joc es va equilibrar a mesura que s'acostava el descans i  el Tacón qui gaudia de més opcions, com un xut llunyà de Lucía Rodríguez. També ho va intentar Irina Uribe per part de les badalonines.

A la represa, la tònica de la primera part es va mantenir, no obstant, al minut 58, Mery Ruíz va igualar el matx en una jugada pràcticament calcada a la del gol de les badalonines. A l'equador de la segona meitat, les oportunitats les van generar les catalanes, com un llançament bombejat al pal d''Ausi' o un intent de Mar Torras des de la llunyania. Lara Rabal van tenir el doblet a tocar quan va perdonar amb un xut massa alt. El Tacón va capgirar el marcador amb una diana de Lorena Navarro. Volea des del punt de penal de la davantera madrilenya després d'una jugada per la banda de Yamila Badell a nou minuts pel final.

Amb aquest resultat final, el Seagull diu adéu per tercer any consecutiu a les opcions per ser un equip de la màxima categoria. El somni de l'elit haurà d'esperar. Aquest diumenge arrenca el camí de la Copa Catalunya amb l'enfrontament davant el Cerdanyola a domicili.