De tres en tres

0
    76

Tercera victòria consecutiva del Badalona, que es troba a només sis punts dels 45 que donen la permanència quan encara queden 13 jornades. Amantini i Abraham van signar els gols de l'equip escapulat al camp del Vila-real B. Cubillas va reduir diferències al final, però els tres punts no es van escapar.

Sensacional actuació dels jugadors de Manolo González, que abans de la mitja hora ja tenien un avantatge de dos gols gràcies a dues jugades a pilota parada. La primera, als 20 minus, quan el cap d'Amantini va rematar a la xarxa un córner servit per Abraham. La segona, només sis minuts després, quan el canari va transformar una falta directa.
    El Vila-real va buscar el gol amb ànsia i va deixar uns espais que el Badalona hauria pogut aprofitar per sentenciar. Els últims minuts van ser de patiment per als catalans, ja que Cubillas va fer l'1-2 rematant de cap una centrada de Fran García, però el triomf no es va escapar.

FITXA TÈCNICA

CF Badalona: Marcos, Óscar Sierra, Lulu, Amantini, Fran Grima, Álvaro Vega, Toni Lao, Xavi Ferrón (Edu Silva, 72’), Abraham (Bermudo, 64’), Raúl Torres (Fran Bea, 78’) i Marc Mas.
    Vila-real B: Bañuz, Blázquez (Fran Garcia, 70’), Javi Ramírez, Israel Puerto, Felipe, Pepe Palau (Rodrigo, 59’), Aleix, Nahuel, Alfonso (Naranjo, 46’), David Cubillas i Fran Sol.
    Gols: 0-1, Amantini (20’). 0-2, Abraham (26’). 1-2, Cubillas (80’).
    Àrbitre: Daniel David Baiges Dones (comitè aragonès). Als locals Javi Ramírez i David Cubillas i als visitants Abraham, Xavi Ferrón, Marcos, Fran Bea i Amantini.