Debut amb derrota del nou Futsal Iris (3-4)

0
    31

25/09/2013
    Els de Casagemes van acabar pagant una defensa agressiva i van rebre el gol de la derrota en un doble penal al minut 39

El que era l’antiga A.E. Iris Sol Casagemas, ara convertida en Futsal Iris Badalona, es va estrenar aquest dissabte en la nova divisió d’Honor Catalana amb derrota (3-4).

El conjunt badaloní, dirigit per Carles Ventura, s’enfrontava al Premià de Dalt, equip que l’any passat militava a la Tercera divisió Nacional.

Els verds es van mostrar més elèctrics i verticals, però eren contrarestats per un Premià que de cada recuperació de pilota en trenava una jugada d’atac amb perill.

Al minut 5 queia el primer gol dels maresmencs, just després de que el Futsal Iris hagués tingut una ocasió clara de posar-se per davant del marcador amb un penal a favor fallat per Carlitos.
    La primera part va acabar de transcorre amb jugades pels dos equips, tenint més perill els de Premià. El ritme d’aquesta primera part se’l veia espès provocat per la falta de rodatge dels dos equips.

A la represa, els de Casagemes van sortir amb molta intensitat i Carlitos va aconseguir igualar el marcador a 1 en el minut 24. Just després, el Premià reaccionava i tornava a posar-se per davant del marcador 1-2 en el minut 25.

Lluny de desanimar-se, els verds van intensificar els atacs i van capgirar el marcador, primer Santy de falta (28’) amb el 2-2 i després Jordi Rodon (30’) amb un xut llunyà.

La pressió agressiva del Futsal Iris per mantenir el 3-2 a favor va provocar que al minut 35 fossin apercebuts de les 5 faltes, fet que va marcar el final del partit: en el gol de l’empat i després en el doble penal xiulat en el 39’ i que suposaria el 3-4 definitiu.

El proper dissabte a les 19h els verds tindran l’opció d’aconseguir la primera victòria a fora contra el Jamones Centelles A.E.