Debut de Laprovittola i “reset” indispensable

  0
  20172018-jov-bar-2.jpg

  26/01/2018 – El Divina Joventut, amb la novetat del base argentí Nicolás Laprovittola, enceta la segona volta al Palau Blaugrana (diumenge 12.30h). Una visita que segurament arriba en el moment més inoportú, però que toca afrontar amb l’objectiu clar, més enllà del resultat, de començar a oferir símptomes de millora  i restablir l’autoconfiança. 

  26/01/2018 – El Divina Joventut enceta la segona volta al Palau Blaugrana (diumenge 12.30h). Una visita que segurament arriba en el moment més inoportú, però que toca afrontar amb l’objectiu clar, més enllà del resultat, de començar a oferir símptomes de millora i restablir l’autoconfiança. En els darrers partits la Penya ha estat com un flam, neguitosa i minimitzada pels nervis, i cal fer un “reset”.

   

  El Barça Lassa, és cert, no seria precisament el rival més favorable, però els de Sito Alonso, enguany, n’estan fent una de freda i una de calenta. Una escletxa, aquesta irregularitat, que la Penya ha d’intentar aprofitar. “Estan jugant a un gran nivell en moments determinats i en canvi en d’altres no tant, però també és normal. Construir un equip porta temps i ells estan en construcció. Més que pensar en ells, però, el que hem de fer és pensar en nosaltres, que en el nostre cas estem en reconstrucció”, ha apuntat Diego Ocampo, que incideix en la necessitat de recuperar “l’equilibri ofensiu i defensiu” però, sobretot, l’aspecte anímic. “Hem de ser més forts mentalment. Sabem que és un moment difícil, però hem de jugar amb atreviment i energia i no pas amb por, allunyant-nos del que és la classificació o el resultat”, ha dit el tècnic verd-i-negre.

   

  El base argentí Nicolás Laprovittola, fitxat aquesta setmana, ja debutarà al Blaugrana i ha de suposar una alenada d’aire fresc per a l’equip. Veurem, a més, com es reorganitzen els rols, amb tres bases a la plantilla. Ocampo ha apuntat que la polivalència de Laprovittola o Wayns, que poden jugar de 1 o de 2, permetrà diverses variants i que l’arribada de l'argentí no té perquè anar en detriment dels minuts del jove Neno Dimitrijevic: “Jugarà qui s’ho guanyi en els entrenaments i els partits”.

   

  El Barça afronta el matx amb la baixa del pivot Kevin Seraphin, lesionat al genoll. Diego Ocampo pot comptar amb tots els seus efectius.