Debut històric del CTT Badalona amb victòria plàcida

  0
  CTT Badalona.jpg

  04/10/2017 – El Sosmatic guanya per 6-0 davant el Ripollet i el Titus a Vic per 4-2.

   

  Amb la sala plena a vessar debutava el Sosmatic Badalona a la Lliga de Divisió d’Honor, la categoria de plata del tennis de taula estatal. I ho feia davant d’un històric com el Club Tennis Taula Ripollet. Amb el suport del públic i l’entrega dels jugadors, sorprenentment el partit es va saldar amb un 6 a 0, tot i que hi va haver alternances en els partits individuals.

   

  Amb una tripleta de luxe, els blaus amb Adrià Fernàndez, Pere Navarro i Joan Moregó van passar per sobre dels vallesans que van alienar a Albert Matsuoka, Raul Porta i Albert Vilardell, tots tres per sota dels 20 anys.

   

  El jove de la pedrera badalonina va ser el més sòlid dels locals, mentre que Moregó va haver de remuntar un 0 a 2 (amb dos primers onze cedits per la mínima) i Navarro també va necessitar el desempat per derrotar al juvenil Vilardell.

   

  Per continuar fent història, el Sosmatic Badalona es col·loca líder del Grup 2 de la Divisió d’Honor per davant de l’Alacant i el Mataró, que va vèncer els seus respectius partits per 5 a 1.

   

  Pel que fa a Primera Divisió, debut amb victòria del Titus davant el potent Vic, amb la col·laboració d’Antoni Prados i victòries també a Preferent dels dos equips, davant Dels Horts (4-2) i Sant Quirze ‘in extremis’ (4-3).