Debut plàcid pel júnior al campionat d’Espanya (55-98)

0
    28

04/05/2015 – El FIATC Joventut es va desfer del Fundación Baloncesto León exhibint una enorme superioritat des de l’inici del partit.

Pocs dies després de proclamar-se campió de Catalunya, el júnior de la Penya ha iniciat l’assalt al seu pròxim objectiu: mirar de reeditar el títol estatal aconseguit l’any 2013.

El primer rival del FIATC Joventut al campionat d’Espanya, celebrat a Torrejón de Ardoz, va ser el Baloncesto León. El conjunt d’Adrià Alonso no va patir per aconseguir el primer triomf del torneig, tancant la jornada inicial de competició al Pavelló José Antonio Paraíso.

La totalitat dels jugadors de la plantilla verd-i-negra van poder participar i tots van anotar com a mínim una cistella. El FIATC Joventut en va tenir prou amb només un quart per apoderar-se del control del partit (13-26).

Tot i no fer un joc brillant, l’equip d’Adrià Alonso es va mostrar molt encertat en el tir, sobretot des del triple (11/26). La bona mà exterior i la defensa permetrien a la Penya marxar definitivament en el marcador abans del descans (21-50) i convertirien el segon temps del duel en un pur tràmit.

El FIATC Joventut també va guanyar el tercer (18-26) i l’últim quart (16-22), fent moltes rotacions per anar agafant les sensacions adients. Un dels aspectes més negatius del joc verd-i-negre van ser els tirs lliures, ja que els badalonins van tancar el duel amb un percentatge força discret (19/35).

Pel que fa a les estadístiques individuals, el triomf de la Penya davant del Baloncesto León es va basar en un bon treball col·lectiu. No hi va haver un jugador molt per davant de la resta, sinó que diversos van destacar.

Xabi López (14 punts, 5 rebots i 17 de valoració), Óscar Sánchez (14 punts, 1 rebot i 17 de valoració) i Terrence Bieshaar (10 punts, 8 rebots i 17 de valoració) serien els jugadors més ven valorats de la plantilla badalonina. Nikola Maric va destacar amb 10 rebots i Nenad Dimitrijevic amb 14 punts anotats.

Aquest vespre (20h), al Pavelló Jorge Garbajosa de Torrejón, el FIATC Joventut disputarà el segon partit de la fase de grups. El rival de la Penya serà el CB Clavijo de Logronyo.