Pepsi estrena un anunci gravat a una pista de futbol de Llefià

  0
  pepsi.jpg

  05/05/2015 – El rodatge va transcórrer en una pista de futbol situada entre l’avinguda Amèrica i el carrer Sant Cebrià, a pocs metres de la parada de metro de Llefià. 

  La marca de begudes Pepsi va estrenar fa uns dies un nou anunci que va ser gravat unes setmanes enrere al barri de Llefià. El rodatge va transcórrer en una pista de futbol situada entre l’avinguda Amèrica i el carrer Sant Cebrià, a pocs metres de la parada de metro de Llefià. Els actors, a més, són veïns del barri que van ser contractats per a l’ocasió. Es tracta d’un partit amb unes característiques ben particulars enaltides per la utilització d’un il·luminació LED especialment dissenyada per a transformar el terreny de joc i convertir un matx de carrer en “un moment increïble”, tal i com diu la pròpia marca. L’àrbitre, tanmateix, és un drone, un petit vehicle aeri no tripulat.

   

  Dirigit per Scott Lyon, el curtmetratge va ser filmat a temps real durant tota una nit i es van captar les reaccions dels veïns i curiosos de forma autèntica. L’equip va utilitzar la tecnologia de càmera on the ground, que permet capturar tots els moviments i accions des de múltiples angles. Sota el títol ‘Fútbol Dron’, l’anunci és el primer d’una sèrie de peces digitals que s’emmarcaran dins de la nova campanya global de Pepsi anomenada “Genius”, que es llançarà en format digital i tradicional. La firma proposarà, als diferents spots, situacions sorprenents a través de l’esport, la música o la tecnologia.