Definits els horaris de la Mini Copa

  0
  116709_81_125405_81.jpg

  09/02/2015 – L’infantil del FIATC Joventut ja coneix el calendari de competició que haurà d’afrontar durant la seva estada a Gran Canaria.

   

  Com és tradició, un dels esdeveniments paral·lels a la Copa ACB és la Mini Copa Endesa. El torneig infantil es disputarà en la seva totalitat a les instal·lacions de la Copa Fan Zone, ubicades a la Playa de las Canteras de las Palmas.

   

  Els equips classificats per la Mini Copa són l’Unicaja, el Real Madrid, el FIATC Joventut, el FC Barcelona, el Bilbao Basket, el Valencia Basket Club, l’Herbalife Gran Canaria i el CAI Zaragoza, mateixos clubs que jugaran la Copa sènior.

   

  El format de competició constarà de dos grups. Al grup A hi competiran el CAI, l’Unicaja, el FC Barcelona i el Bilbao Basket. Al grup B hi han quedat situats el FIATC Joventut, l’Herbalife, el Real Madrid i el València Basket.

   

  La Penya debutarà a la Mini Copa el pròxim 20 de febrer (12:15h), jugant contra els amfitrions, el Gran Canaria. El 21 de febrer el conjunt verd-i-negre s’enfrontarà al València (10:15h) i al Real Madrid (13:45h) per buscar una plaça per la final, prevista pel 22 de febrer.

   

  El FIATC Joventut no guanya la Mini Copa des de l’any 2010. En aquella ocasió, la Penya va superar al FC Barcelona (76-74), sent Marc Bauzà el MVP de la final.