El Natzaret funciona

0
    21
    sanf-jet b.JPG

8/1/2015.- Va controlar sempre el partit amb un joc molt sobri i gestionant millor la pressió en el quart definitiu, per sumar contra el cuer la tercera victòria consecutiva.

Ja al primer quart es va posar per davant al marcador (7-14) amb atacs molt ben seleccionats i amb solidesa defensiva.

Al segon quart, els canvis defensius del Jet B van condicionar un joc massa estàtic de les badalonines. L’equip va intentar pujar el ritme però sense gaire encert en atac.

Amb només 6 punts anotats al segon parcial, el resultat al descans era d’empat a 20.

Al descans els ajustos i les defenses alternatives van suposar  3 punts d’avantatge al final del tercer quart.

Al parcial definitiu, el Natzaret va saber gestionar millor la pressió d’un marcador ajustat davant un rival que encara no ha guanyat cap partit.

Va controlar el marcador fins el 37-51 final, tot i els tres triples contra taulell del Jet B als minuts finals.

A segona, derbi per a la Minguella

La Minguella es va endur de La Plana el derbi femení de Segona. Un joventut Femení ple de baixes no va poder aturar el bon partit de les blaves.

Alex Rueda, tot i jugar lesionada, va decantar el partit. També la Minguella va ser superior a la pintura, gràcies a  Sara Ribalta, ben secundada per Anna Pons i Helena Bucató.

La Mingella es recupera de la desfeta de la setmana passada guanyant el derbi amb contundència (56-73). Diumenge a les 17.45 tenen una bona oportunitat de  sumar a la pista del cuer, el Valls.

Les verdinegres intentaran recuperar-se de la derrota en una pista complicada, la d’un Reus tercer.

El Llefia suma a la pista del cuer

Els problemes de lesions i la  última derrota van fer que el Llefià visités del pista del cuer sense confiances per la posició del rival. 3 juniors, 2 de primer any, van completar els efectius.

Les badalonines van sortir més concentrades, amb una bona anotació i una defensa que van suposar el control del primer quart per davant (10-16).

Al segon, el Valls va començar a funcionar i es va posar per davant al marcador aprofitant uns minuts on el Llefià va desaparèixer.

L’equip va reaccionar amb un parell de bones accions abans del descans per posar el 28-24 al marcador.

A la represa van recuperar l’ordre i l’encert i des de la defensa tornaven a capgirar el marcador, amb sensacions molt més positives que donaven tranquil.litat a l’equip.

El Llefià va controlar l’últim quart fins a un enganyós 38-61, davant un rival que va treballar molt bé.

Debora Valls amb 19 punts, la direcció de Miriam Valls o Montse Tajes amb 9 rebots i 6 recuperacions van destacar en un equip on totes les jugadores van aportar el seu granet de sorra per sumar.

Diumente a les 17.45, proper partit a casa davant un Sant Cugat sempre incòmode.