Degoteig de suports a la iniciativa “Jo avalo la Penya”

  0
  DaiCCbSWsAAyOhm.jpg

  13/04/2018 – La iniciativa “Jo avalo la Penya” segueix reunint adhesions. Noms com els de Juan Antonio Corbalán, Pedro Martínez, Salva Maldonado, Cèsar Sanmartín o Sitapha Savané, entre molts d'altres, han fet públic el seu suport. 

  13/04/2018 – La iniciativa “Jo avalo la Penya”, engegada per un grup de socis amb Carles Sagués al capdavant, segueix reunint adhesions per fer efectiu l’aval mancomunat que permeti al Joventut rebre la bestreta del 50% de la subvenció de la Fundació Badalona Capital Europea del Bàsquet.
  Noms il·lustres del bàsquet estatal o extècnics i jugadors de la Penya han fet públic el seu suport durant els darreres dies, a títol personal i també a través de les xarxes socials. Entre ells, l’exbase del Madrid Juan Antonio Corbalán, els tècnics Pedro Martínez i Salva Maldonado o exjugadors verd-i-negres com Cèsar Sanmartín i Sitapha Savané. També ho han fet, entre d’altres, l’expresident Jordi Villacampa, Jordi Cairó, Pepe Puig, Jordi Martí o Enric Campos, a més de jugadors del primer equip com Albert Ventura, José Ignacio Nogués o Xabi López-Arostegui i els entrenadors, amb Carles Duran al capdavant. El Diari de Badalona també s’ha afegit a la iniciativa, al costat de moltes altres empreses badalonines. 
  Els impulsors de “Jo avalo la Penya” han instal·lat aquesta setmana un punt d’informació a les pistes annexes de l’Olímpic i també en posaran aquest diumenge a diferents punts del pavelló amb motiu del partit amb el Bilbao. L’objectiu és seguir trobant suports, i sobretot, fer arribar la proposta i explicar-la de primera mà al màxim de socis i aficionats de la Penya.
  L’aval mancomunat no suposa fer cap aportació econòmica i el procediment de formalització no comportarà cap despesa, ja que el club s’ha compromès a fer-se’n càrrec. Cada persona només avalarà la seva part i no cal ser soci de la Penya per poder fer-ho. “L’aval només s’executaria si el Joventut incomplís la justificació de la subvenció rebuda pel bàsquet base, cosa que en els anys que fa que rep aquesta subvenció no ha passat mai”, ha recordat aquests dies Carles Sagués. A més, tot el procés està sota supervisió legal, amb un notari i dos advocats.