El mal temps atura la conquesta pirata al front marítim

  0
  15
  Pirates.jpg

  13/04/2018 – El mercat pirata i totes les activitats del Front Marítim i del Port s'han posposat pel cap de setmana del 21 i 22 d'abril.

   

  La pluja del passat cap de setmana va obligar a suspendre tots les activitats programades de la 20a edició de la Festa Medieval, obligant així a la organització posposar les portes obertes al Quetx Ciutat Badalona, el mercat pirata, el correfoc, el dinar i els tallers infantils al final del passeig Marítim, entre altres propostes, per als dies 21 i 22 d'abril.

   

  Tot i això, si el temps ho permet, es mantenen les iniciatives del 13 al 15 d'abril. En primer lloc, aquest divendres, a les 20 hores, arribaran els nobles a la plaça Font i Cussó, on realitzaran danses medievals i llegiran el pregó d'enguany; donat pas així al cant coral i l'audició musical a l'església Santa Maria, que tindrà cita a les 21h.

   

  Dissabte, dia 14, serà el torn del desembarcament pirata (11h) a la platja dels Pescadors, que obligarà a la fugida dels vilatans, pescadors i camperols fins a la plaça Baixadeta, on durant tot el cap de setmana hi haurà el mercat medieval i diverses activitats adreçades a tot el públic. A les 20.30h, al mateixa plaça es podrà viure l'atac pirata i la cremada de la masia amb pirotècnia.

   

  Finalment, el diumenge a les 12 del migdia se celebrarà el Pacte de Pau i el Torneig Medieval amb exhibició eqüestre. Un espectacle medieval, a les 19h, conclourà la festa a Canyadó.