Deixem de Ser Invisibles puja en cadira de rodes a polítics i figures locals

  0
  invisibles.jpg

  20/11/2015 – La plataforma organitza un recorregut en cadira de rodes per mostrar les dificultats del dia a dia de les persones amb diversitat funcional.

  La Plataforma Deixem de Ser Invisibles ha organitzat aquest dijous una jornada per donar a conèixer les dificultats amb què es troben les persones amb diversitat funcional per moure’s per la ciutat, fer ús del transport públic o accedir als locals públics o privats.

   

  Amb el nom “La discapacitat no està en la persona; posa’t en la seva pell”, la iniciativa ha tingut com a objectiu mostrar les dificultats amb les que es troben les persones amb diversitat funcional per desplaçar-se o fer activitats quotidianes. Per aquest motiu, els assistents a la jornada s’han desplaçat en cadira de rodes.

   

  La Plataforma Deixem de Ser Invisibles ha convidat a la jornada a representants de diferents col·lectius de la ciutat: representants polítics, veïnals, d’associacions de comerciants, d’empreses de la construcció, persones del món de la cultura i de l’esport i a usuaris habituals de cadires de rodes.

   

  Entre els assistents hi havia l’alcaldessa Dolors Sabater i regidors de govern i de diferents grups municipals, a més del president del Joventut Badalona, Jordi Villacampa, entre altres.

   

  El regidor d’Espais Públics, Javier López, que ha participat en aquesta iniciativa i ha fet el recorregut en cadira de rodes, ha afirmat que “després de l’experiència i de veure les coses des d’un metre d’alçada, és evident que Badalona és una ciutat molt poc amigable per a les persones que tenen diversitat funcional”.