Posposada la 5a Cursa del Turó d’en Caritg

  0
  Cursa Turo Caritg.jpg

  20/11/2015 – A causa de la manca de comunicació entre l'organització i el govern municipal.

  L'Associació de Veïns del Turó d'en Caritg s'ha vist obligada aquesta setmana de prendre la decisió de posposar la cinquena edició de la Cursa del Turó d'en Caritg, que tenia data per al proper diumenge 29 de novembre. La determinació s'ha pres a causa de la manca de comunicació entre l'organització i l'Ajuntament de Badalona, ja que ho han reconegut.

   

  Des de l'entitat veïnal manifesten que en els darrers dies s'han vist "discriminats i amb falta d'interès per part de la regidoria del Districte de La Salut i Llefià i també de l'Àrea d'Esports", ha assegurat  el president Xavier Cabrera, vist que no rebien resposta del consistori durant els darrers dies. També exposen que la darrera reunió amb la regidora d'Esports, Maria Gallardo, es va realitzar a finals del mes d'octubre, mentre que amb la Guàrdia Urbana -sense la presència del govern-  han tingut dues trobades per concloure, entre altres, el nou recorregut.

   

  Per la seva part, l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament comptava sense problemes amb la celebració de la cursa per aquesta data assignada i tenia previst una nova reunió de cara a aquest divendres amb l'associació per acordar els últims preparatius.

   

  D'altra banda, la cursa que té un cost de 3.000 euros, en aquest sentit Xavier Cabrera ha declarat que la seva entitat no es veu capaç de sufragar els 1.500 euros mínims de la taxa dels agents de la Guàrdia Urbana previstos per aquesta celebració; però la regidoria d'Esports ha assegurat que es farà responsable d'una part econòmica d'aquesta taxa, i també dels trofeus dels premiats i les tanques del recorregut.

   

  Davant la resposta de l'Ajuntament, l'Associació de Veïns del Turó d'en Caritg ha assegurat que s'asseurà amb el govern les vegades que ho demani, però que no se celebrarà la 5a Cursa del Turó d'en Caritg fins a nou avís.