Del passeig Marítim a la sabana africana: el teatre de carrer de les festes

  0
  1415224622Hannavas_01_Sarruga_Produccions.JPG

  06/05/2016 – n grup d’animals dels salvatges i espectaculars paisatges del continent negre recorreran la costa badalonina des del Front Marítim fins a la platja dels Pescadors.

  El passeig Marítim es convertirà aquest dissabte al vespre, durant una estona, en la sabana africana. Un grup d’animals dels salvatges i espectaculars paisatges del continent negre recorreran la costa badalonina des del Front Marítim fins a la platja dels Pescadors, guiats per la companyia badalonina Sarruga Produccions. L’entitat desplegarà tot el seu teatre de carrer a través de l’espectacle Hannavas, un espectacle d’animals mecànics i d’estructures gegants, sonoritats i il·luminació, que busca la participación amb el públic. Serà a partir de les 21.30h del dissabte.

   

  Abans, a les 20.30h, serà el torn de la Industrial Teatrera, que presentarà a Badalona el seu espectacle ‘Nàufrags’. A càrrec de Jaume Navarro i Mamen Olías, dos artistes amb una llarga trajectòria professional i guardonats amb diversos premis, la funció de teatre urbà pretén comunicar-se constantment amb el públic. Es tracta d’un espectacle de clown que fa homenatge a tots aquells viatgers que algun cop s’han sentit nàufrags.