Donar continuïtat al salt de qualitat fet a Vitòria

  0
  3456776.jpeg

  06/05/2016 – La visita del RETAbet.es GBC al Palau Olímpic ha de servir-li a la Penya per recuperar la connexió amb la graderia.

   

  Després de demostrar a l’entorn i a ells mateixos que són capaços de jugar contra rivals de màxim nivell, els jugadors del FIATC Joventut volen recuperar la connexió amb el seu públic.

   

  A Vitòria (102-99), l’equip completaria el primer pas d’un full de ruta que s’ha d’assolir diumenge. Amb poc temps per desconnectar, la Penya ja es troba centrada en la visita que el RETAbet.es GBC realitzarà (12:30h per Movistar+) al Palau Olímpic.

   

  El conjunt de Porfi Fisac, cuer de la Lliga Endesa amb un pobre balanç de 5/25, pot marxar de Badalona amb el descens confirmat en cas de no vèncer el FIATC Joventut. La plantilla basca té l’average directe perdut amb el Rio Natura Monbus (8/22), club que en aquests moments marca la salvació.

   

  Mancant només quatre jornades, el descens del Gipuzkoa a la LEB Or és gairebé virtual, ja que hauria de guanyar tots els seus partits i aprofitar quatre hipotètiques derrotes seguides de Movistar Estudiantes i Obradoiro.

   

  Per la Penya, la visita del cuer hauria de servir per retrobar-se amb l’afició, ja que la massa social verd-i-negra s’ha mostrat descontenta amb el rendiment ofert per l’equip en els últims compromisos jugats a l’Olímpic.

   

  Cal recordar que el RETAbet.es GBC ha sofert alguns canvis en la seva plantilla des que es va enfrontar al FIATC Joventut en la primera volta (70-74). Andrew Lawrence, Txemi Urtasun i Andrés Rico estan lesionats, mentre que Landon Milbourne i Travis Wear han abandonat el club.

   

  Per cobrir les seves absències, el Gipuzkoa Basket ha acordat amb l’Unicaja la cessió del base Mo Soluade (presència testimonial) i ha fitxat el canoner Taquan Dean (12.5 punts per partit) i Urko Otegui.