Demanen investigar l’ús “irregular” de la galeria de tir de la Guàrdia Urbana

  0
  20161021_100737.jpg

  11/04/2017 – La PSU porta setmanes denunciant que uns empresaris van visitar la comissaria i van disparar a les instal·lacions.

  La Plataforma Sindical Unitària denuncia des de fa algunes setmanes que la galeria de tir de la Guàrdia Urbana va ser utilitzada de forma irregular. Com van avançat els companys del Tot, asseguren que, en el transcurs d'una visita d'empresaris d'origen xinès, els convidats van fer ús de les armes de foc a les instal·lacions preparades per a la pràctica, quelcom “irregular”.

   

  En aquest sentit, l'entitat sindical va presentar una denúncia davant la Guàrdia Civil i va informar a la Delegació del Govern d'Espanya, després de instar a l'alcaldessa Dolors Sabater, responsable de la policia local, a esclarir els fets. Fonts del govern expliquen que la visita va ser d'uns empresaris instal·lats al polígon sud que volien conèixer el funcionament de la policia, com altres figures o personalitats de la ciutat. En cap cas, asseguren, van ser ells els autors dels trets. A aquella mateixa hora, diuen, la galeria estava en proves després d'haver rehabilitat uns desperfectes que havien deixat inoperativa la instal·lació durant un temps.

   

  La PSU també ha demanat reunions amb tots els grups municipals per aquesta qüestió.