Denuncien una agressió a un conductor del Trambesòs a Sant Roc

  0
  Trambesòs-Estació-de-Sant-Adrià_0.jpg

  14/11/2016 – UGT denuncia un nou incident i posa de manifesta la “conflictivitat” que existeix en el tram entre Sant Adrià i Badalona.

  Nova suposada agressió a un treballador del tramvia, la passada setmana. UGT avisa d'un alt grau de "conflictivitat i inseguretat" en el tram del Trambesòs que va des de Sant Adrià de Besòs fins a Badalona i denúncia que fa uns dies va tenir lloc un darrer incident en el que un conductor va ser agredit verbalment i físicament per part d'un usuari, que es discutia amb un altre viatger.

   

  "Aquesta zona és conflictiva i suposa un perill per la seguretat dels treballadors i els usuaris. Exigim que les Administracions publiques, a banda de la mateixa empresa, que també s’impliquin i proporcionin més seguretat en aquest punt conflictiu per evitar situacions de risc", ha reclama el sindicat.

   

  El suposat incident denunciat per UGT arriba poc després que l'empresa de transports iniciés una campanya amb dos mediadors de la comunitat gitana, a través de la FAGIC, per intentar disminuir l'incivisme a la zona de La Mina i Sant Roc.