Un dos per un amb segell dels bases

0
    31

14/11/2016 – Dídac Cuevas i Pol Molins brillen en els dos triomfs sumats pel júnior de la Penya contra l’Olost i el Manresa; el Sant Pep es complica al camp del cuer.

En escasses 17 hores de diferència, el júnior del Divina Seguros Joventut guanyaria dos partits seguits per posar-se líder de la lliga. El bloc de Dani Miret, ara primer classificat del campionat (11/1) amb un duel més que el Barça Lassa, solucionaria les visites a Badalona de l’Olost i el Manresa per la via del KO.

La vida dels osonencs al Palau Olímpic duraria escassos minuts, ja que la Penya sortiria amb un parcial de 14 a 0 que ho deixaria quasi tot decidit. Després d’un primer quart realment bo dels de casa (28-10), els locals mai baixarien dels 20 punts en cada període (98-37).

Sens dubte, el jugador més inspirat de la Penya davant l’Olost seria el base Dídac Cuevas, qui fregaria el triple-doble: 14 punts, 7 assistències, 8 recuperacions i un 24 de valoració. Arnau Parrado (21) i Joel Parra (21) s’erigirien en els acompanyants perfectes de Cuevas, tot i que fins a sis efectius badalonins acabarien el matx amb dobles dígits d’anotació.

Contra el Manresa (96-57), el Divina Seguros hauria de treballar a ple rendiment durant més minuts (12-15), però els 57 punts anotats entre el segon i el tercer quart sentenciarien el duel (69-40). Parra (20 de valoració) i Pep Busquets (23 punts) estarien a un gran nivell, però el millor seria l’altre base verd-i-negre.

Agafant el testimoni de Dídac Cuevas, Pol Molins marxaria fins als 22 punts (6/9 en T3), 5 rebots, 4 assistències, 4 recuperacions i un 28 de valoració. Aquests dos grans resultats preparen el júnior de la Penya per visitar dissabte el Cornellà (16h).

Pas enrere on no toca (73-64)

Per petits detalls, el Sant Josep (2/8) es veuria condemnat a la derrota a la pista del JAC Sants, equip que guanyaria el seu primer partit del curs contra els parroquials. La plantilla badalonina començaria bé (0-7), però els errors puntuals en el rebot ofensiu i el gran partit de Verdura (27 punts) donarien oxigen al JAC (32-29 al descans).

Els barcelonins semblarien trencar la situació en la represa (52-41) i, després de la darrera reacció del Sant Pep (64-64), s’endurien la victòria amb un últim parcial de 7 a 0 (73-64). Prior, autor de 23 punts, no podria evitar la vuitena derrota del curs. Ara ja cal pensar en el Barça (dissabte a casa a les 19:30h).