Derrota a Cornellà (3-2), però opcions intactes

0
    31

27/01/2014 – El juvenil del CF Badalona ha entrat en un petit sotrac de joc i resultats i va encaixar la segona derrota en les últimes tres jornades. Els de Javi Cuesta van caure al camp del Cornellà per 3-2 i només han pogut sumar un punt dels últims 9 possibles. Tot i això, mantenen intactes les seves possibilitats de disputar la copa del Rei, ja que segueixen empatats a punts (39) amb l’Espanyol, segon classificat. Els blanc-i-blaus també van perdre en aquesta última jornada, al camp del Roda (2-1). El Barça, pel seu cantó, ha obert ja un forat insalvable pels seus rivals al capdavant de la classificació, amb 53 punts (14 més que Espanyol i Badalona).

Al camp del Cornellà es va repetir una mica la historia del partit a Mallorca i en el primer temps els escapulats es van veure molt aviat per sota en el marcador. Els locals van obrir el marcador al minut 9 i abans de la mitja hora de joc el resultat ja era de 2-0. Un marcador que encara podria haver estat més advers, perquè abans del descans el Cornellà va tenir alguna ocasió clara per ampliar el seu avantatge.

El pas pels vestidors va tenir un afecte revitalitzant pel Badalona, que va igualar la situació ràpidament. Patrick, al 47, va fer el primer gol escapulat i al 51 unes mans de Lara acabaven amb penal i expulsió pel jugador del Cornellà. Lianes va transformar la pena màxima (2-2) i amb un home més el partit semblava encarat per als interessos del conjunt de Javi Cuesta. Van arribar tres ocasions clares, però els badalonins no les van saber transformar i el Cornellà, tot i la inferioritat numèrica, es va acabar emportant els tres punts en fer el tercer al minut 71 en una acció de contraatac. A partir d'aquí els locals es van tancar al darrera i el Badalona, acusant el desgast de la remuntada, ja no va crear perill.

Aquesta setmana el Badalona torna al camp del Centenari per afrontar un partit clau contra un rival directe, la Damm, que ara mateix ocupa el cinquè lloc a només quatre punts dels escapulats. Assegurar els punts a casa es revela decisiu contra un rival que el Badalona ja va derrotar a domicili en la primera volta (0-1). El partit es disputarà el dissabte 1 de febrer a les 16.30 h.