El Bufalà perd una gran oportunitat

0
    30
    bufala yeah.JPG

El Bufalà perd una gran oportunitat contra un rival directe, el Sant Pol, i s'allunya una mica de les posicions capdavanteres(1-3). Els de Badalona van pagar un mal inici on els dos gols seguits del Sant Pol van ser una càrrega molt pesada durant tot el partit.

El partit que es disputava al Municipal de Bufalà era un enfrontament entre dos equips que estan duent a terme una gran temporada i on els tres punts es portaven cars degut a l'importància d'aquests que permetria al guanyador apropar-se més a les posicions d'ascens cap a segona catalana.

El partit començava amb un alt ritme i amb ocasions per a tots dos equips tot i que les opcions no es materialitzaven i cap dels dos equips aconseguia avançar-se en el marcador.  La direcció del partit va canviar totalment en 5 minuts quan al minut 26 el jugador del Sant Pol, Sergi Jiménez, anotava el primer gol pels santpolencs i que els avançava al marcador. El cop va ser important per als de Badalona i quan encara no s'havien recuperat del gol, el mateix jugador Sergi Jiménez anotava el segon gol tres minuts més tard amb un gran xut del jugador visitant.

Els jugadors del Bufalà no volien perdre el partit i la reacció no va tardar en aparèixer i en una jugada en equip, el jugador Francesc Peña va ser l'encarregat de perforar la porteria visitant al minut 33 i apropar als seus al marcador. Amb aquest resultat s'arribava a la mitja part i tot estava encara per decidir.

La tornada dels vestuaris començava igual que la primera part amb tots dos equips llençats a l'atac però sense aconseguir aquell gol que dones la tranquil·litat al Sant Pol o que animes al Bufalà. Amb les ocasions succeint-se, arribava un moment que semblava clau per als interessos del Bufalà i és que al minut 74 Pol Almellones rebia la segona groga i deixava amb un menys al Sant Pol, aquesta targeta donava un impuls als de Badalona i feia que creguessin encara més en la remuntada. Els badalonins no aconseguien el gol i tot se'ls posava més de cara quan al minut 88 Guillermo López era expulsat amb vermella directe, però quan tot semblava més de cara el Sant Pol aconseguia marcar al minut 89 el tercer gol de la mà de Ferran Solé i que sentenciava el partit i donava els tres punts als de Sant Pol.

Així doncs, el Bufalà manté la sisena plaça del grup amb 32 punts i a quatre del líder  mentre que el Sant Pol es situa vuitè amb 29 punts i a set del líder.