Derrota a València i salvació

  0
  mestallabadalona.jpg

   

  02/05/2016 – Tot i la derrota contra el filial del València, el Badalona està salvat matemàticament. El partit de dissabte es resol clarament a favor dels valencians, però els resultats de la jornada confirmen definitivament que els escapulats estaran una temporada més a segona B.   

  Tot i la derrota contra el filial del València, el Badalona està salvat matemàticament. El partit de dissabte es resol clarament a favor dels valencians, però els resultats de la jornada confirmen definitivament que els escapulats estaran una temporada més a segona B.

  La manca de punteria de la davantera badalonista, un cop més, va fer que el partit acabès sense gols a favor de l'equip de Manolo González. El partit a l'Antonio Puchades, amb tot, es va resoldre amb justícia a favor dels locals. Morales va haver de fer una nova gran actuació per evitar un resultat pitjor. Els gols de Charlie, en el primer tram de partit, i Arango, a manca d'un quart d'hora del final, va establir el 2-0 definitiu.

  Amb tot, el final de la jornada 36 va ser feliç per al Badalona ja que va assolir la permanència matemàtica. Tenint en compte que té assegurats els tres punts de la propera jornada, en què havia de jugar contra el desaparegut Huracán, l'equip escapulat arribarà, com a mínim, a 45 punts al final del campionat. Una puntuació a la qual no pot arribar cap dels equips classificats per darrera seu.