L’Infantil triomfa a Sant Adrià; el Cadet, subcampió de Catalunya

0
    23

02/05/2016 –  Les categories inferiors del FIATC Joventut celebren gran alegria davant el Real Madrid i lamenten una dura derrota contra el FC Barcelona.

David Jimeno i l’Infantil de la Penya continuen completant una temporada de molt mèrit. Un cop finalitzada la lliga regular i amb el subcampionat de la Minicopa encara ben present, el FIATC Joventut participaria el passat cap de setmana en el IX Torneig de la UBSA, esdeveniment que aplegaria a Sant Adrià alguns dels millors planters del país (Real Madrid, València Basket, FC Barcelona, Baloncesto Sevilla, entre d’altres).

El conjunt verd-i-negre arribaria a la final i podria derrotar el principal favorit: el Madrid (89-84). El partit pel títol estaria molt igualat fins al descans (40-40), però la Penya sortiria més endollada al tercer quart. El bloc verd-i-negre completaria un parcial de 25 a 15 (65-55) i sabria gestionar el seu avantatge fins a la conclusió. Els 22 rebots ofensius sumats pel FIATC serien decisius per tal de vèncer.

Joel Juárez (17 punts i 10 captures en la final) i Hleb Reut (20 punts i 6 rebots) entrarien dins del quintet ideal de la competició. Juárez, a més, seria designat MVP i David Jimeno escollit millor tècnic.

Subcampionat pel Cadet

En la final a quatre del campionat de Catalunya disputada a Sant Fruitós del Bages, el Cadet de la Penya no es podria sumar a l’alegria viscuda per l’Infantil. L’equip de Pau del Tio cauria contra el FC Barcelona en el duel pel títol.

Els de Marc Calderón sumarien el seu quart títol català consecutiu (85-71), dominant el partit fins al tercer període (62-47) i sabent patir quan l’agressiva defensa verd-i-negra tornava a obrir la final (72 a 66 mancant tres minuts). El Cadet de la Penya tindrà una oportunitat de redimir-se al campionat d’Espanya que es jugarà a la Seu d’Urgell i a Andorra del 22 al 28 de maig.