Derrota ajustada al centre parroquial; el Badalonès recupera el temps perdut; la salvació es resisteix a Círcol i Ademar

0
    26

El CB Coalci Sant Josep ha sofert al centre parroquial la tercera derrota seguida, una ratxa negativa que s'ha culminat després d'una ajustada desfeta contra el Barberà Team Values (73-77). El partit a Badalona es va desenvolupar molt igualat durant els quatre períodes (21-24; 44-47; 58-63; 73-77). La necessitat de victòria per part visitant per salvar la categoria va ser un extra que va condemnar el conjunt de Sergi Vives. Pedro Cuesta, amb 12 punts i 4 rebots, i Will Truss, amb 12 punts i 8 rebots, van ser els màxims anotadors badalonins. Antonio Ruiz va atrapar 10 rebots.

A Copa Catalunya, el Badalonès de Xavi Riera segueix recuperant victòries per mantenir-se amb opcions de play-off d'ascens a Lliga EBA. Els dimonis van superar el Grup Barna a La Plana (82-73) i es mantenen a una victòria de la quarta posició. Els badalonins van iniciar el matx amb una diferència negativa de cinc punts (17-22) i el matx es van mantenir amb màxima emoció fins a pràcticament el darrer minut (73-73). Un parcial final de 9-0, amb dos triples de Sada i un altre de Carbonell, va deixar el triomf a Badalona. Per la seva part, el Maristes de Lluís García segueix batallant per la salvació. L'Ademar va caure a Lliça d'Amunt (73-69) en un partit de menys a més. El 22-11 en contra va fer reaccionar el conjunt badaloní i el matx es va anivellar gràcies a una reacció trepidant a la represa. Un parcial de 0-12 deixava les opcions de victòria a l'abast (48-45) i el partit s'equilibrava al darrer quart. Tot i això, el parcial local de 5-0 al darrer minut sentenciava les opcions de l'Ademar.

Qui també haurà de seguir pencant per assolir la permanència és el Círcol de Juli Jiménez. El 'Coto' va caure a La Plana contra un CB Santa Coloma que té aspiracions d'ascens (60-67). Els badalonins van defensar un mínim avantatge durant el primer temps (19-16; 32-29) però la diferència al marcador es reduir punt a punt a mesura que avançava el segon temps. El conjunt colomenc va capgirar l'electrònic a la represa (41-50) i els tirs lliures vermells van acabar de certificar el triomf visitant.

A Primera Catalana, la Minguella va donar una de les sorpreses de les jornades al grup 3 després de superar la UE Montgat a domicili (67-78) i s'aferra amb ungles i dents a l'ascens a Copa Catalunya. La quarta posició es troba a una victòria i la tercera a dues, quan resten cinc setmanes per tancar la temporada. Així mateix, el Badalonès B va enderrocar l'Igualada a Segona (65-59).

Finalment, a Tercera Catalana, el Círcol B va superar l'ASME (65-51), el Natzaret l'Stucom (68-59 i la Cultural la Gramenet (61-77). L'ABB va guanyar el Maristes B al derbi (77-70). El Sant Josep B va perdre contra el Coll (81-62).