L’Ebro es desborda a Badalona

  0
  44
  Diari de Badalona.JPG

  15/04/2018 – Cau el Badalona a l’Estadi davant l’Ebro i queda una mica més lluny del play-off. Els escapulats juguen massa oberts i ho paguen davant d’un equip seriós i ben organitzat.

  Cau el Badalona a l’Estadi davant l’Ebro i queda una mica més lluny del play-off. Els escapulats juguen massa oberts i ho paguen davant d’un equip seriós i ben organitzat.

  Hi va haver una bona arrencada, el Badalona era protagonista i buscava la porteria de Salva. Però un contracop en el minut 25 va acabar amb la pilota a la xarxa de Morales. L’Ebro no va perdonar i, en una acció culminada per Adri Cuevas a dins de l’àrea, es va avançar en el marcador. El gerro d’aigua freda va deixar mig estabornit l’equip de Manolo González i al descans es va arribar amb el mínim avantatge visitant.

  L’inici de la segona part va portar més males notícies al miler d’aficionats badalonistes que van anar a l’Estadi diumenge a la tarda. Una pèrdua de Rufo al mig del camp va possibilitar un contracop que Mainz, letal, va convertir en el zero a dos. Quedava gairebé mig partit i no tot estava perdut. Des de la banqueta l’aposta va ser una sacsejada a l’equip i, per això, van entrar d’una tacada Néstor Querol i Álvaro Vega i, poc després, Marcel Serramitja.

  El joc es va desendreçar i els aragonesos van disposar de més oportunitats d’arribar amb espais davant Morales. Qui va marcar, però, va ser el Badalona. Querol, en un llençament de falta que va desviar la barrera, va donar esperançes quan quedava un quart d’hora per al final. L’un a dos, però, no es va moure.

  El Badalona és ara sisè, a tres punts del Cornellà, que és quart. Queden quatre partits i, tot i que res no està perdut, les opcions de jugar les eliminatòries d’ascens han minvat considerablement.

  Fitxa tècnica

  Badalona: Morales; Albarrán, Robusté, Moyano, Héctor Camps; Segura (Néstor Querol, 53’), Sergio Maestre; Rubén Sánchez, Rufo (Serramitja, 58’), Robert (Álvaro Vega, 53’); Enri.

  Ebro: Salva, Teo Tirado, Diana, Pajarero, Ubay, Gerrit, Javi Cabezas (Regino, 81’), Adri Cuevas, Mainz (Puig, 87’), Borja Martínez (Iván Forte, 78’) i Tiago Portuga.

  Árbitro: Imanol Irurtzun Artola (comitè Navarrès). TG: Rufo, Albarrán, Héctor Camps, Tiago, Salva i Ubay.

  Gols: 0-1, Adri Cuevas (25’); 0-2, Mainz (50’); 1-2, Néstor Querol (74’).

  Públic: 1.014 espectadores a l'Estadi.