Derrota en el segon assaig a Oviedo (78-70)

0
    30

16/09/2018 –  El Divina Joventut ha tancat amb derrota la seva participació en el torneig d’Oviedo del circuit de pretemporada Movistar. Els verd-i-negres, amb moltes absències, no han pogut amb l’Obras Sanitarias argentí (78-70). Todorovic i Conor Morgan, els més destacats.

16/09/2018 –  El Divina Joventut ha tancat amb derrota la seva participació en el torneig d’Oviedo del circuit de pretemporada Movistar. Els verd-i-negres, amb moltes absències, no han pogut amb l’Obras Sanitarias argentí, que gairebé sempre ha anat per davant en el marcador i s’ha acabat imposant per 78-70.
    Carles Duran ha reservat a Shawn Dawson, que havia fet un partidàs contra el Múrcia, i el nord-americà s’ha afegit a les baixes ja conegudes de Laprovittola i Xabi López-Arostegui, per la finestra FIBA, i dels lesionats Birgander i Quincy Miller. Molts minuts, doncs, per als joves del planter, en un partit on l’equip ha patit contra el major potencial físic dels argentins, però que deixa bons detalls, com la progressió positiva de  Marko Todorovic (19 punts i 22 de valoració), fent passos endavant, i l’aportació de Conor Morgan (15 punts, 5 rebots i 20 de valoració).
    La Penya, encara en rodatge, ha jugat a ratxes i ha acusat també el desgast d'haver disputat un partit només 24 hores abans. Això ha fet que sempre anés a remolc, sense gaire fluïdesa en atac i cedint la iniciativa als argentins, que ja en l’inici del segon quart han aconseguit obrir la primera escletxa important en el marcador (38-28). 9 punts gairebé seguits de Morgan han tallat la sagnia (47-41 al descans), però el pas pels vestidors no ha canviat el panorama. Tot i que Todorovic ha fet mal prop del cèrcol, la Penya ha patit molt per tancar el rebot i això li ha impedit córrer. A més, no ha trobat l’encert exterior que sí va tenir contra el Múrcia. Els verd-i-negres han signat un 7/28 des de la línia de tres i no han arribat al 50% en tirs de camp (27/62).
    Malgrat tot, els de Carles Duran han batallat en tot moment, i en el tercer quart, amb 51-50, han tingut diversos atacs per poder capgirar el marcador. No els han aprofitat i l’Obras Sanitarias ha tornat a prémer l’accelerador (60-50) per manar ja fins al final del partit amb un joc molt físic i incisiu, que l’ha dut fins a 32 cops a la línia de personal (28/32). Per contra, la Penya només ha llançat 11 tirs lliures.
    Després del circuit Movistar, el pròxim compromís de preparació serà el proper dijous dia 20 a Palma de Mallorca contra l’Iberojet Palma de la LEB Or.