Continuen les bones sensacions (104-77)

0
    23

15/09/2018 – Triomf contundent de la Penya a Oviedo contra l’UCAM Múrcia en el circuit Movistar de pretemporada (104-77). Dawson, amb 26 punts, màxim encistellador.

15/09/2018 – Triomf contundent de la Penya a Oviedo contra l’UCAM Múrcia en el circuit Movistar de pretemporada (104-77). Tot i les nombroses absències (Laprovittola, López-Arostegui, Birgander i Quincy Miller), el Divina Joventut ha confirmat les bones sensacions d’aquesta pretemporada amb un partit molt complet, especialment en la segona part. Shawn Dawson, amb 26 punts (10 de 10 tirs de camp) i 30 de valoració, ha liderat el triomf verd-i-negre, però no ha estat l’únic protagonista, perquè tot l’equip ha estat a un molt bon nivell, tant en atac (fregant el 60% d’encert en tirs de camp) com en defensa.
    Sense Laprovittola, convocat amb l’Argentina, Neno Dimitrijevic (13 punts) ha fet un pas endavant respecte els últims partits, ben secundat pel jove Zagars (9 punts i 5 assistències). Marko Todorovic, pel seu cantó. tot i no estar encara al cent per cent des del punt de vista físic, ha començat a deixar detalls del seu talent (11 punts). Dakota Mathias, amb 16 punts, també ha brillat, tot i que ha començat fallant els seus set primers triples. Tot i això, el nord-americà ha demostrat que pot sumar en altres aspectes del joc i en el tram final, quan ha entrat en ratxa, ha explotat amb tres triples consecutius per disparar les diferències en el marcador. Els de Carles Duran han estat molt inspirats des de la llarga distància (13 triples de 32 intents) i a més només han perdut 9 pilotes, per 22 dels murcians.
    Shawn Dawson (17 punts al primer temps) i Ventura (7 dels seus 10 punts en el primer parcial) han estat els líders ofensius del Divina Joventut en els compassos inicials, on la Penya ha protagonitzat la primera estrebada en el marcador (24-15). L’UCAM ha reaccionat amb un parcial de 0-10, per tancar el quart per davant en el marcador (24-25), però ha estat un miratge, perquè el domini era dels badalonins.
    L’intercanvi de parcials ha continuat en el segon quart. Els de Carles Duran han tornat a agafar el timó  aprofitant uns minuts de desconcert del Múrcia, tocat per la lesió de Dejan Todorovic, que ha hagut de deixar el partit, i les diferències han arribat fins als 10 punts (40-30). Una renda que al descans s’ha vist reduïda de nou (45-42).
    Només començar la represa els murcians també han perdut per lesió al pivot Kevin Tumba i la Penya ha trencat definitivament el partit. Amb Neno molt inspirat i Todorovic fent-se fort dins la pintura, la Penya ha clavat un parcial inapelable de 17-3 que ha estat definitiu (62-45). A partir d’aquí, passeig verd-i-negre, amb tothom sumant i accions espectaculars, com un eslàlom de Dawson per signar un 2+1 o els tres triples seguits de Mathias, un d’ells amb falta personal inclosa. El jove Pep Busquets, en els darrers instants, també s’ha afegit a la festa, robant una pilota i forçant una falta antiesportiva per anotar els dos tirs lliures en una gran acció defensiva. Aquest diumenge, contra l’Obras Sanitarias argentí, següent test de preparació, també a Oviedo (17h).